fbpx

CAFÈ SANTÈ – SMAGEN AF KVALITET

Om Café Santé

 

Menu

Vi har et stort udvalg af lækre bagels, sprøde paninier, sunde salater, friskpressede juice uden tilsætningsstoffer og iskolde shakes, vi har noget for enhver smag.

SE MENU

Altid friske råvare

Alle vores produkter tilberedes friskt foran kunden. Vores salatbar/frugtbar bliver fyldt hver morgen med friske råvarer. Vi har et stort udvalg af lækre hjemmelavede smørelser samt hjemmelavede dressinger for at give jer en unik smagsoplevelse.

Om café santé

I 2020 slog vi dørene op for vores første café i hjertet af horsens på kattesund 22A Med målet om at tilbyde horsensianerne et sundt alternativ til take away samt en masse lækre vitamin fyldte kolde drinks.

CAFÈ SANTÈ – SMAGEN AF KVALITET

Om Café Santé

I 2020 slog vi dørene op for vores første café i hjertet af horsens på kattesund 22A Med målet om at tilbyde horsensianerne et sundt alternativ til take away samt en masse lækre vitamin fyldte kolde drinks. I Café Santé er vi kvalitetsbevidste, vi tilbyder produkter af højst kvalitet til fordelagtige priser, kvalitet og hygiejne er blandt vores kerneværdier. Hos Café Santé garantere vi kunderne en unik smagsoplevelse.